• Home
  • Emmertjes per stuk kopen

Emmertjes per stuk kopen

Bij emmertjes.nl koop je emmertjes van kunststof (PP). Dat kunnen transparante emmertjes zijn, maar ook witte of emmertjes met een kleur. Er zijn modellen met hengsel beschikbaar en de meeste emmertjes uit het assortiment zijn ook verkrijgbaa met een bijpassend deksel, veelal met een garantiesluiting.

Per stuk of staffel

Bij emmertjes.nl worden consumenten en zakelijke klanten bediend. De constumenten zitten meestal niet te wachten op dozen vol emmertjes, die hebben er vaak maar een paar nodig, of soms zelfs maar eentje. Reden voor emmertjes.nl om alle emmers uit het assortiment gewoon per stuk aan te bieden.
Maar als je een bedrijf hebt en wat grotere aantallen ememrs koopt, dan is er goed nieuws. Want hoe hoger het aantal, des te groter de korting bij emmertjes.nl.

Eigen magazijn

Wij zijn een bedrijf dat zelf voorraad houdt, dus je krijg niet uit China of een ander ver land geleverd op matige condities. Nee, gewoon levering vanuit ons Brabantse magazijn. Een magazijn dat op termijn ook zal worden uitgebreid met een afhaalmogelijkheid overigens.

Verzendpartner:

Betaalopties: